Ur barnamun !!!!! :D

söndag 12 oktober 2008

Några till !!

Buss 300 mellan Svenljunga och Göteborg
En hel klass med förskolebarn och tillhörande fröknar kliver på bussen i Svenljunga.
Alla barnen springer fram och tillbaka i bussen och ropar och stökar innan alla har hittat en plats bredvid sin kompis. Fröknarna går till slut runt och kollar så att alla har bälte på sig.
Pojke ~6 (när bussen har kört ut från stationen): Får man slappna av nu?

----------------------------------------------------------------------------------

Han ville bara replikera med: cider, flingor, cashewnötter
Tunnelbanan mot Skärholmen
En mamma ~25 med son ~3 kommer in i vagnen. Barnet får syn på en färgad man en bit bort, han pekar på mannen och ropar högt.Barnet: Mjölk, potatis, pepparrötter!Mamman tittar ut genom fönstret och låtsas inte höra…Barnet skriker igen, nu ännu högre, och viftar vilt mot den färgade mannen.Barnet: MJÖLK, POTATIS OCH PEPPARRÖTTER!Mannen ler mot ungen, reser sig upp och kliver av. Mamman börjar ge sonen en utskällning som heter duga.Mamman: Det var tredje gången i dag! Nästa gång får du vara hemma med pappa.

-----------------------------------------------------------------------------------

Nöten är uppfinningens moder
Willys, Sala
En mamma och hennes son ~10 handlar middagsmat.Sonen: Mamma! Jag VILL ha pizza till middag!Mamman (trött): Då blir du tjock och får klet i artärerna.Sonen springer bort till godis/chipshyllan och greppar en påse jordnötter, som han sedan dinglar framför mamman.Sonen (lugnt och hotfullt): Mamma. Får inte jag pizza så öppnar jag nötpåsen och - POFF - så ser du ut som en blåsfisk!

Inga kommentarer: