Ur barnamun !!!!! :D

tisdag 17 mars 2009

Feber feber och feber

Inte kul alls :(
I Lördags fick Klara 39,5 graders feber, söndagen såg likadan ut 39,5 grader och helt slut hon låg bara brevid oss i sängen hela dagen och ville ha kroppskontakt hela tiden så fort vi reste oss vaknade hon och blev jätte orolig. Söndag kväll blev hon varmare så vi tog tempen och mycket riktigt 40,1 hon fick ipren och efter över en timme tempade vi henne igen eftersom hon fortfarande kändes lika varm och då såg vi att tempen gått upp i stället för ner! Hon hadde nu 40.6 och såg knappt ut att leva.
Vi ringde och frågade om råd eftersom febern fortsatte att gå upp trots ipren. Vi skulle då ge henne en alvedon och så ställa henne i en iskall duch !!!! FYYY vad hämskt men vad gör man ?!
Efter hjärtskärande skrik, lite alvedon och ett svalt rum så gick febern ner.
Igår låg den på 39.5 igen och hon var jätte hängig men piggade på sig lite till kvällen.
Imorse hadde hon 39,5 fortfarande !!! Nu får den ta o ge sig !!!!!!
Hon är inte förkyld så jag vet inte alls vad det beror på. Det skulle kunna vara 3 dagars febern det enda som inte stämmer där är att barnet i regel är väldigt pigga trots 40 gradig feber. Vi får väll se om det dyker upp några prickar snart.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.
Stackars liten.
Pernillas flicka Elin har oxå hög feber och har haft hela helgen.
Troligen något som går.
SKÖT OM ER!

Kram Jeanette

Anonym sa...

Hej Marie,

Här sitter vi 3 generationer i Perstorp och läser och tittar på din trevliga blogg. Ser fram emot att träffa er alla i verkliga livet i april.

Kramar fån Farmor Sonjar, faster Inger och kusin Lina.